Hofstaete geeft klanten garantie met ISAE 3402 verklaring

Wij hebben de ISAE 3402 Assurance Audit succesvol doorlopen. Hiermee hebben onze opdrachtgevers de zekerheid dat de processen die ze aan ons uitbesteden continu goed beheerst worden en veilig zijn bij Hofstaete en op ons platform HIP Next. Een extra garantie voor kwaliteit.

ISAE 3402

ISAE 3402 is de standaard voor outsourcing en is een waarborg voor de beheersing van financiële en IT-processen. Voor de ISAE 3402 Assurance Audit worden al deze processen beoordeeld door een Register EDP auditor, die aangesloten is bij de NOREA (de beroepsorganisatie van IT-auditors).

Verzekeringsprocessen

Verzekeringsprocessen en de verwerking van datastromen voor verschillende gebruikers zijn zeer complex en vragen om speciale expertise. Daarom besteden steeds meer bedrijven bepaalde processen uit. Het is dan belangrijk om zeker te weten dat deze processen goed beheerst worden, dat de security goed geregeld is, dat privacy wordt gegarandeerd, hoe fraude wordt voorkomen, dat risico management geregeld is etc. De ISAE 3402 Assurance rapportage geeft deze zekerheid.
Wij hebben jarenlange en bewezen expertise in het ontsluiten van slimme en veilige verzekeringsprocessen en datastromen en ontzorgen jou daarmee. Hiermee bespaar je tijd en geld.

Slim, veilig en toekomstbestendig verzekeringsplatform

De auditor heeft beoordeeld dat “Hofstaete in opzet en bestaan voldoende beheersingsmaatregelen heeft geïmplementeerd om de interne beheersingsdoelstellingen te behalen”. Dit wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat alle processen en data die via Hofstaete en het HIP Next platform lopen veilig zijn. Voor nu en in de toekomst. Want om ISAE 3402 te behouden, krijgen wij regelmatig een her-audit om te toetsen of wij nog aan alle criteria voldoen. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden: een slim, veilig en toekomstbestendig verzekeringsplatform.

Marinus Kreuze, onze directeur: “Wij zijn er trots op dat wij deze ISAE 3402 verklaring ontvangen hebben. Deze verklaring wordt alleen gegeven aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen van procesbeheersing. Onze klanten hebben hiermee de zekerheid dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun uitbestede processen onder controle zijn”.

Meer nieuws