Efficiëntie & service
met HIP Next

HIP Next is de nieuwe mid- en frontoffice voor verzekeraars, serviceproviders en volmachtkantoren en de aangesloten tussenpersonen, adviseurs en relaties. HIP Next helpt u om uw verzekeringsproces en de service aan uw relaties te optimaliseren.

U realiseert meer efficiëntie in uw werkprocessen doordat relaties en adviseurs online veilig met elkaar in verbinding staan. Verzekeringen en alle wijzigingen daarin kunnen STP in de backoffice verwerkt worden.

U verhoogt de service aan uw relaties door hen ook online een optimale ervaring te bieden. Mensen willen steeds meer zaken zelf regelen via internet. Met HIP Next biedt u hen deze service en houdt u meer tijd over voor het persoonlijke contact.

HIP Next faciliteert de hele keten (relaties, tussenpersonen en polisfabriek) en kan op elk type backoffice gekoppeld worden, zowel voor backoffice lezen als voor backoffice schrijven.

Zo makkelijk is het

Tip. Gebruik bij het afspelen van een video de ‘Volledig scherm’ optie  icon-fullscreen-48x40

Wat krijgt u met HIP Next?

Voor relaties

Minisite met MijnPagina

Uw relaties en prospects kunnen op de Minisite premies berekenen. Op MijnPagina hebben ze een overzicht van hun verzekeringen, schades, facturen etc. Daar kunnen ze ook wijzigingen doorgeven en offertes inzien die de adviseur voor hen heeft klaargezet. Ook kunnen ze zelf eenvoudig en snel verzekeringen afsluiten.

Voor adviseurs

Adviseursmodule

De omgeving met alle benodigde functionaliteiten voor het dagelijkse werk van uw medewerkers. Het biedt hen gemak en overzicht in hun werk. Zoals premie berekenen, vergelijken, offreren, polisoverzicht, schades begeleiden, inzicht in facturen, dossieropbouw en takenplanner. Alles in één applicatie.

Voor de polisfabriek

Adviseursmodule

Hierin zitten extra functionaliteiten voor de beoordeling en acceptatie van polissen en voor de afhandeling van schade. De medewerker van de polisfabriek staat direct in verbinding met de adviseur en kan zo snel en makkelijk schakelen.

Beheerplatform

MijnBeheer

Uw eigen beheeromgeving voor het hele platform. Hier wordt alles ingeregeld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de pakketten, verschillende rechten voor de gebruikers, toeslagen, kortingen.

Verzekeringsproducten

Online Verzekeringsproducten

Verschillende online verzekeringsproducten kunnen worden ingeregeld in uw HIP Next: standaard producten van maatschappijen, maatwerk producten en premievergelijkers. Het HIP Next kan op elk type backoffice gekoppeld worden.

Veilig

Uiterst veilig platform

Veiligheid en continuïteit zijn
gewaarborgd door o.a. SSL, ISAE 3402 type II en ISO/IEC 27001, uitwijk.

Wat levert HIP Next u op?

  • Efficiëntere werkprocessen
  • Hogere polisdichtheid
  • Meer loyaliteit van uw relaties
  • Snelle time to market voor nieuwe producten