Licent Assuradeuren
Eigen online pakket

Licent is een volmachtbedrijf in Noord-Oost Nederland met een volmacht van 12 verzekeraars.

Licent wilde het eigen privé pakket online brengen en efficiënter werken door polissen direct weg te schrijven in de backoffice. Ook wilde Licent andere tussenpersonen toegang geven om premies te berekenen en offertes te maken voor hun relaties.

Direct afsluiten en MijnPagina voor relaties

Relaties en bezoekers kunnen direct online verzekeringen afsluiten. Relaties hebben via MijnPagina inzicht in hun relatie- en polisgegevens en kunnen daar ook premies berekenen en direct afsluiten, muteren en schade melden, alles STP- Straight Through Processing.

Online privé pakket

Het privé pakket bevat online formulieren, inclusief een autovergelijker. In deze formulieren wordt premie berekend op rekenboxen, die gebaseerd zijn op tarieven uit de eigen backoffice en externe tarieven uit het MX Portaal en Rolls.

Adviseurmodule

Adviseurs kunnen gehele dossiers van hun relaties inzien, premie berekenen en afsluiten, muteren en schade melden. Ook kunnen ze van de berekeningen offertes maken, die direct (online en in PDF) klaar kunnen worden gezet voor de relatie.

HIP- Licent netwerk

Licent kan snel en makkelijk tussenpersonen en adviseurs aansluiten en het hele eigen netwerk inregelen. Er is een backoffice koppeling met ANVA.

Wilt u ook meer efficiëntie en gemak voor adviseurs en relaties?

Laat even uw gegevens achter en wij bellen u snel om een afspraak te maken.