Wij zijn Hofstaete. Een hecht team dat met je meedenkt

Wat we doen

Wij begrijpen de verzekeringsflow en helpen de verzekeringswereld met digitale transformatie. Hiervoor bieden wij innovatieve en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen via ons SaaS platform HIP Next.

De moderne applicaties ontwikkelen wij voor de hele keten:

  • verzekeraars, serviceproviders of volmachtkantoren,
  • de aangesloten tussenpersonen en adviseurs en
  • hun zakelijke en particuliere relaties.

Daarmee is een optimale samenwerking en efficiëntie gewaarborgd.

Ons doel is om de diverse gebruikers een optimale online ervaring te bieden met de applicaties. Zodat zij er enthousiast mee kunnen werken. Bij de ontwikkeling van de applicaties gaan wij altijd uit van de wensen van de gebruikers. Wij bieden hen gemak, snelheid en intuïtieve flows door slimme toepassing van technieken.

Ons supergemotiveerde team bestaat uit de beste specialisten en we zijn al sinds 2002 actief in de verzekeringsbranche.

MISSIE

Wij helpen financiële dienstverleners om hun producten efficiënt en gebruikersvriendelijk te verkopen en te servicen.

 

Visie

De verzekeringsbranche ontwikkelt zich verder van gesloten naar transparant en toegankelijk. Bij relaties veranderen de behoeftes en verwachtingen voortdurend. De toekomst is aan partijen die hun relaties zowel persoonlijk als online kunnen bedienen.

Wij ontwikkelen hiervoor innovatieve software. Wij stellen de gebruikers centraal. Onze mid- en frontoffice oplossingen stemmen wij af op hun wensen.

Het platform is ontwikkeld op basis van moderne technologieën, zodat direct aan de slag gegaan kan worden met een standaard ingerichte mid-office voor de beheerders en fontoffices voor relaties, adviseurs, acceptanten, schadebehandelaar en beheerders.

Doordat we werken met een SaaS oplossing en een agile ontwikkel- en implementatieproces  kunnen we een korte time to market garanderen bij de introductie van nieuwe online producten en diensten. Ook blijven hierdoor de onderhouds- en beheerkosten kosten laag voor klanten.

 

ISAE 3402 verklaring

Hofstaete heeft de ISAE 3402 Assurance Audit succesvol doorlopen. Hiermee heb je de zekerheid dat de processen en de daarbij behorende gegevens die je aan ons uitbesteedt, continu goed beheerst worden en veilig zijn bij Hofstaete en op het platform HIP Next. Een extra garantie voor kwaliteit.

Altijd op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Hofstaete? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.


Ons team

Wij denken met je mee en helpen je graag verder met een optimale digitale transformatie.

Wil je meebouwen?

Bekijk onze vacatures.

Wil je ook meer efficiëntie en gemak voor adviseurs en relaties?

Laat even je gegevens achter en wij bellen je snel.